Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brunotti Helium Round Toe boot 5/4mm

42,00 

29% Off

Brunotin laatutossu erinomaisella istuvuudella

SKU: 100439
väri

Black

koko

39-40, 41-42

Lämpöä, suojaa ja pitoa

Brunotti aloitti purjelautojen valmistuksen vuona 1978 ja on sittemmin rakentunut yhdeksi maailman tunnetuimmista merkeistä leijasurffauksen saralla. ~2014 Brunotti rakensi tiimin todella kokeneista märkäpukujen suunnittelijoista ja on sen jälkeen valmistanut myös todella korkeatasoisia neopreenivarusteita sekä valjaita. Helium on Brunottin parempi round toe tossu eli malli jossa kaikki varpaat ovat yhdessä tilassa. Mikäli split toe ei ole sinun juttu on Helium sarja loistava valinta

5mm on 6mm tossun tapaan suunniteltu reilusti kylmiin vesiin, mutta notkeutensa myötä toimii useimmille surf, kite ja windsurf harrastajille yleistossuna. SUP-lautailijat ja melojat saattavat kokea nämä tossut lämpimämmissä vesissä hieman paksuina eli näissä lajeissa 5mm tossu vaatinee myös ohuemman tossun rinnalle.


Oikean koon valinta riippuu jonkun verran lajeista mitä harrastaa. Luonnollisesti missään lajissa ei yli-iso tossu ole eduksi, mutta esim. leijasurffauksessa liian iso tossu voi pyöriä jalassa. Yleensä jos henkilöllä on vaikka 42,5 tai jopa 43 kengät valitaan neopreenitossuista koko 42. Toki jos tossut on esimerkiksi SUP-lautailuun ei pieni löysä haittaa ja tällöin tossut on helpompi pukea päälle. Tällöin voi laittaa saman kokoiset neopreenitossut kuin mitä normaali kenkinä käyttää.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top