Eleveight XS v4 14m

799,00 

56% Off

Eleveight XS v4 on uusin Eleveight Extreme Series -sarjaa edustava leija ja on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Nyt saatavilla tarjouksessa minkämoista ei muualta maailmasta löydy

SKU: e8-xsv4-14
Väri

Valkoinen, Tumma, Punainen

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Eleveight XS V4 14m – Uusi, adrenaliinia täynnä oleva leija joka on silti erittäin hallittava

Tutustu uuteen Eleveight XS V4 14m leijaan, joka on suunniteltu mullistamaan Big Air -kitesurffaus. Tämä leija on valmis räjäyttämään rajoja korkeudessa ja hangtimessa (XS V4:llä on tehty tämän hetken WOO hangtime ennätys), tarjoten sinulle unohtumattomia kokemuksia vedessä.

Ominaisuudet:

  • Ultimaattinen Big Air -leija: Suunniteltu tarjoamaan maksimaalista voimaa ja pitkää hangtimeä.
  • Nopeampi ja tarkempi: Uudistettu muotoilu tekee leijasta nopeamman ja tarkemman, mahdollistaen ennennäkemättömät hypyt, mutta myös muut ajotyylit.
  • Delta Hybrid -muotoilu: Tasapainottaa voimaa ja käsittelyn helppoutta, tarjoten silti räjähtävän nosteen ja kestävän rakenteen.
  • Viiden strutsin rakenne: Kevyt mutta vakaa kaikissa olosuhteissa, kestää keliä todella paljon, mutta lähtee vetämään yllättävänkin keveässä tuulessa.
  • Monipuolinen käyttö: Vaikka suunniteltu Big Airiin, XSV4 soveltuu erinomaisesti myös freeride käyttöön.

Harri Rautavan ensipuraisu:

Harri Rautava Lappikselta ylistää XS V4:n monipuolisuutta ja keveyttä, korostaen, että leija sopii erinomaisesti myös kevyemmille kitesurffaajille. Sen keveys ja ketterä ohjattavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikenlaisille ratsastajille, tarjoten suuren hangtimen ja pehmeät laskeutumiset.

IKSURFMAGin Arvostelu:

IKSURFMAG ylistää XS V4:n suorituskykyä, erityisesti sen kykyä tuottaa pitkää hangtimea ja voimakasta nostetta. He kuvaavat leijaa ”Big Air kuskin parhaaksi ystäväksi”, joka on suunniteltu radikaaleihin manöövereihin ja ennennäkemättömiin korkeuksiin.

Lue koko arvostelu täältä: IKSURFMAG – Eleveight XS V4 Review

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista