Flysurfer Peak5 Single skin leija

566,00 872,00 

10% Off

Flysurfer Peak5 on superhelppo freerideleija, se on hiihtohissi, se on veturi hiihtovaelluksella. Ja se lentää tuulessa mitä ei aikaisemmin voinut edes ajatella olevan sopiva leijahiihtoon.

SKU: FKPE500
Koko

4, 5, 6, 8, 11

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Flysurfer Peak5 on single skin -leija, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä. Peak5 on loistava valinta Suomessa järvellä ja tunturissa harrastamiseen. Järvellä se on erittäin vaivaton freeride-leija, joka on yksi maailman helpoimmista nostaa ja laskea. Tunturimaastossa Peak5 pääsee oikeuksiinsa, mahdollistaen leijan käytön hiihtohissinä. Sen kevyt pakkauskoko tekee siitä ihanteellisen hiihtovaelluksille, ja leija lentää uskomattoman keveässä kelissä, mahdollistaen liikkumisen aukeilla alueilla uudella tavalla.

Ominaisuudet:

  • TX-Light kangas: Peak5:n rakenne hyödyntää TX-Light kangasta, joka on erittäin kevyttä, vain 33g/m². Tämä kangas parantaa leijan stabiilisuutta, driftiä ja kevyen tuulen käsittelyä, samalla kun se tarjoaa korkean repäisynkestävyyden ja UV-säteilyn kestävyyden.
  • DLX+ etureuna: Leijan etureuna on valmistettu DLX+ kankaasta, joka painaa 44g/m². Tämä kangas suojaa leijaa paremmin hankaukselta ja teräviltä esineiltä, mikä lisää leijan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.
  • B-Safe järjestelmä: Peak5:ssä on 5-naruinen B-Safe järjestelmä, joka mahdollistaa leijan turvallisen ja vaivattoman itsenäisen alas laskemisen. Tämä ominaisuus tekee Peak5:stä ihanteellisen valinnan yksin harrastaville ja tunturivaelluksiin.
  • Kevyt ja stabiili: Erinomainen drift ja kevyen tuulen käsittely, mikä tekee Peak5:stä ihanteellisen valinnan monenlaisiin olosuhteisiin.
  • Monipuolinen käyttö: Sopii niin järvellä freeride-lautailuun kuin tunturivaelluksiin. Peak5:n keveys ja helppo käsiteltävyys tekevät siitä sopivan sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille.
  • Koot: Saatavilla useissa eri ko’oissa: 2.5 / 4 / 5 / 6 / 8 / 11 / 13, mikä mahdollistaa leijan valinnan eri käyttäjien tarpeiden ja olosuhteiden mukaan.

Suositeltu puomi:

Suosittelemme käyttämään Flysurfer Peak5 leijan kanssa Kiteattitude Scandinavian edition puomia, joka tarjoaa optimaalisen hallinnan ja mukavuuden.

Lisätietoja ja arvostelut:

Kenelle sopii:

Flysurfer Peak5 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät kevyttä, monipuolista ja helppokäyttöistä leijaa. Sen laaja tuulialue ja helppo käsiteltävyys tekevät siitä sopivan sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista