ION Jewel select semidry 6/5 Backzip longsleeve

Alkuperäinen hinta oli: 549,00 €.Nykyinen hinta on: 195,00 €.

64% Off

Super lämmin ja pehmeä märkäpuku!

SKU: 48203-4501
Koko

S, L

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Luotto märkkäri!

ION on yksi maailman johtavista märkäpuku ja tarvikevalmistajista. Kite, wake, SUP ja windsurf puolella ION on maailman ykkösvalmistaja.ION Jewel on takavetoketjuisten märkäpukujen sarja joka oli tuotannossa 2020 saakka. ION Select on malliston lippulaiva ja tässä ei ole miltään osin säästelty. Sisäpinta on kauttaaltaan pehmeä Graphene Plush materiaalia joka on varmasti yksi markkinoiden lämpimämpiä sekä joustavimpia materiaaleja. Select sarja on tyypillisesti ollut myös selkeästi lämpimämpi kuin AMP tai Core sarja. Ei kauas heitä, että 4mm Select sarjan puku tarjoaa samaa lämpöä kuin 5mm AMP.

6/5mm on valinta kun halutaan varmistaa, että lämmöt riittävät läpi sulan veden ajan. Kylmimpien vesien lisäksi 6mm puku toimii erittäin hyvin alku ja loppukesästä sekä pilvisinä ja sateisina päivinä. Riippuen lajista yleensä 6mm puku tarvitsee rinnalle 3-4mm puvun lämpimämpiin kesäpäiviin. On hyvä huomioida, että pukujen paksuudet ovat yksilöllisiä ja siinä missä joku tarvitsee 6mm puvun voi toinen pärjätä ongelmitta 5mm puvulla. HUOM! Nämä ohjeet toimivat edustamissamme laatupuvuissa. Jos näitä pukuja verrataan ””halppis”” pukuihin voi laadukas 3mm puku olla jopa lämpimämpi kuin markettisarjan 5mm puku.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista