ION Radar istumavaljas

185,00 

ION:n high end istumatrapetsi

SKU: 48222-4720
Koko

XS, S

ION Radar Istumavaljas

Tutustu ION Radar -istumavaljaaseen, joka on suunniteltu monipuoliseksi valjaaksi leijalautailuun. Radar-valjaassa yhdistyvät osittainen Curv-rakenne(tuttu ION Hardshell vyötärövaljaista), mukavuus ja parempi kuormituksen jakautuminen. Ergonomiset jalkalenkit, jotka on inspiroitu kiipeilyvaljaiden teknologiasta, on kehitetty mahdollistamaan liikkumisvapaus ilman painepisteitä. Integroitu neopreenivyö lisää mukavuutta tarjoamalla joustavuutta. Valjaaseen kuuluu ION:n Spectre Bar (mukaan lukien leijakoukku) ja integroitu Kite_knife 2.0 monitoimityökalu.

Ominaisuudet:

  • Spectre Bar / Leijakoukku: ION:n uusin innovaatio levityspalkin teknologiassa. Uskomaton joustavuus ja kapea ääriviiva. Mukana kevyt alumiinihaka.
  • C_30_Solki: Helppokäyttöinen hiilikuitusäätö levityspalkin hihnoille, miellyttävän kevyt.
  • Neopreenivyö: Uusi ja paranneltu tekninen ominaisuus, joka on suunniteltu lisäämään joustavuuden, kiertämisen ja yleisen mukavuuden tunnetta aalto- ja freestyle-lautailussa.
  • Kite_knife 2.0 monitoimityökalu: Monitoimityökalu, joka sisältää kaksipäisen bitin 3/32 kuusiokoloavaimella ja PH3:lla, voidaan käyttää eviin, jalkalenkkeihin ja ION:n C_Bar-modulaarisen koukkujärjestelmän.

Valjas on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja toiminnallisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan leijalautailijoille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista