Käytetty North Neo 10m 2016 sis. puomin

Alkuperäinen hinta oli: 1.649,00 €.Nykyinen hinta on: 450,00 €.

73% Off

Varasto loppu

SKU: used-nkb-neo10m
Koko

10m

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Käytetty North Neo 10m (2016) Puomin kanssa

Tuotekuvaus:

Käytetty North Neo 10m vuoden 2016 malli on erinomainen valinta aaltoihin ja freeride-käyttöön. Tämä leija on tunnettu sen poikkeuksellisesta matalan tuulen suorituskyvystä, erinomaisesta ohjattavuudesta ja pehmeistä, hallituista laskuista. North Neo on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista hauskuutta ja luotettavuutta, olipa kyseessä sitten aaltojen ratsastus tai rento freeriding. Pakettiin sisältyy myös puomi, joka on yhteensopiva leijan kanssa, tarjoten täydellisen setin valmiina veteen.

Ominaisuudet:

  • Erinomainen Aaltoihin: Optimoitu aaltojen ratsastukseen, tarjoaa loistavan ohjattavuuden ja kyvyn pysyä aallon harjalla.
  • Freeride-suorituskyky: Ihanteellinen myös freeride-käyttöön, tarjoaa pehmeät laskut ja vakaan lennon.
  • Matalan Tuulen Ominaisuudet: Loistaa erityisesti matalan tuulen olosuhteissa, tarjoten hyvän nosteen ja pitkät liidot.

Käyttäjäarvostelu:

North Neo on saanut kiitosta sen monipuolisuudesta ja kyvystä sopeutua erilaisiin olosuhteisiin. Leija on erityisen suosittu aaltoharrastajien keskuudessa sen kyvyn ansiosta pysyä aallon harjalla ja tarjota hallittuja, voimakkaita vetoja. Myös freeride-käyttäjät arvostavat sen pehmeitä laskuja ja helppoa ohjattavuutta.

Lappikselta ostat käytetyt turvallisesti!

Vaikka käytetyillä varusteilla ei ole varsinaista takuuta, tulee niiden silti olla toimivia. Kun saat tuotteen, pyydämme, että tarkistat tuotteen kunnon ennen käyttöä. Jos havaitset siinä jotain mikä ei mielestäsi sen hintaiseen/ikäiseen tuotteeseen kuulu, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme kyllä!

Tutustu tarkemmin arvosteluun

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista