Käytetty Vuokraamosup Ulappa Fusion Tyyni 11’8×30″

350,00 

Varasto loppu

Laadukas käytetty vuokraamosuplauta

SKU: used-11'8-30
Koko

11'8×30"X6"

Varasto loppu

Osta laadukas SUP-lauta vuokraamon valikoimista!

Käytämme vuokraamoillamme huippulaadukkaita ja erittäin jämäköitä SUP-lautoja. Eli lautamme ovat ns. kaksikerrosmateriaalia ja täten eivät notku eivätkä muljua painonkaan alla!

Video: Tutustu yleisesti eri SUP-lautamalleihin ja kokoihin

Uusimme melontakeskuksiemme kaluston vuosittain. Täten lautamme ovat kauden jälkeen erittäin hyvässä kunnossa. Käytännössä kaikki “viat” ovat kosmeettisia eli keveitä naarmuja ja likaa. Nämä laudat on tehty kestämään ja voit varmasti nauttia niistä vuosikausia!

En pysty hakemaan lautaa, voitteko toimittaa?

Kyllä voimme! Voimme lähettää laudan matkahuollolla haluamaasi paikkaan. Tästä perimme 15€ lisähinnan.

Tarvittavat varusteet

SUP-laudat sisältävät täyden varustepaketin eli laudan, evän, säädettävän melan, pumpun, karkuremmin sekä repun.

Halutessasi voit ostaa myös lisävarusteena seuraavat
Ulappa melontaliivi +50€
Vedenpitävä kännykkäpussi 10€

Ostaminen on helppoa

Jos haluat tilata myös liivit tai kännykkäpussin, mainitse tilauksen lisätiedoissa halukkuutesi näihin ja kerro pituutesi ja painosi, jotta voimme valita oikean kokoiset melontaliivit. Valittavana on koot XS-S, M-L ja XL-XXL.

2022 kauden uutuuslinja Ulappa Fusion tuo selkeästi kalliimmista huippulaudoista tutun double layer fusion -rakenteen edullisempaan hintaluokkaan. Ulappa Fusion on mallisto, joka kestää niin painetta (max. 25psi) kuin painoa (kaikki mallit toimivat +100kg henkilön alla).

Ulappa Fusion Tyyni 11´8 x 30” x 6”

Ulappa Fusion Tyyni 11´8 kuuluu touring lautojen kategoriaan. Nämä laudat ovat siis virtaviivaisia, aavistuksen tavallisia allround lautoja kapeampia, ja täten nopeampia SUP-lautoja.

SUP-lautaa hankkiessa moni jopa hieman säikähtää touring SUP-lautoja. Tulee mieleen, että onko lauta liian vaikea alkuun. Tähän voimme sanoa, että ei ole! 30″ leveä touring lauta on koko, jonka kanssa kuka tahansa voi ottaa lajin hyvin haltuun. Erityisesti jos lautaa hankkiessa haaveissa on mökkirantaa pidemmälle suuntautuvat retket, on touring lauta ehdottomasti se oikea valinta.

HUOM! Laudan kantavuus on 190kg, mutta lajin helppoon omaksuntaan suosittelemme tätä kokoa 75-80kg saakka. Koon puolella on kuitenkin hyvä muistaa, että esim. Harri, joka on yksi Ulapan perustajista, tykkää tästä koosta kovasti, vaikka painoa onkin n. 95kg.

Miksi laudan rakenteella on merkitystä?

Kun puhutaan SUP-lautailusta, laudan rakenne on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa melontakokemukseen. Valitsemalla oikean rakenteen varmistat, että lauta vastaa odotuksiasi ja tukee aktiivista harrastamistasi. Erityisesti kaksikerrosrakenteisten lautojen valinta korostuu valikoimassamme, sillä ne tarjoavat merkittäviä etuja verrattuna yksikerrosrakenteisiin lautoihin.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista