Shark Allround 10’6″x32″x5″

350,00 

Varasto loppu

Laadukas vuokraamokäytössä ollut SUP-lauta

SKU: SAR320-24
Koko

10'6×32"x5"

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Osta laadukas SUP-lauta vuokraamon valikoimista!

Käytämme vuokraamoillamme huippulaadukkaita ja erittäin jämäköitä SUP-lautoja. Eli lautamme ovat ns. kaksikerrosmateriaalia ja täten eivät notku eivätkä muljua painonkaan alla!

Video: Tutustu yleisesti eri SUP-lautamalleihin ja kokoihin

Uusimme melontakeskuksiemme kaluston vuosittain. Täten lautamme ovat kauden jälkeen erittäin hyvässä kunnossa. Käytännössä kaikki “viat” ovat kosmeettisia eli keveitä naarmuja ja likaa. Nämä laudat on tehty kestämään ja voit varmasti nauttia niistä vuosikausia!

En pysty hakemaan lautaa, voitteko toimittaa?

Kyllä voimme! Voimme lähettää laudan matkahuollolla haluamaasi paikkaan. Tästä perimme 15€ lisähinnan.

Tarvittavat varusteet

SUP-laudat sisältävät täyden varustepaketin eli laudan, evän, säädettävän melan, pumpun, karkuremmin sekä repun.

Halutessasi voit ostaa myös lisävarusteena seuraavat
Ulappa melontaliivi +50€
Vedenpitävä kännykkäpussi 10€

Ostaminen on helppoa

Jos haluat tilata myös liivit tai kännykkäpussin, mainitse tilauksen lisätiedoissa halukkuutesi näihin ja kerro pituutesi ja painosi, jotta voimme valita oikean kokoiset melontaliivit. Valittavana on koot XS-S, M-L ja XL-XXL.

Miksi laudan rakenteella on merkitystä?

Kun puhutaan SUP-lautailusta, laudan rakenne on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa melontakokemukseen. Valitsemalla oikean rakenteen varmistat, että lauta vastaa odotuksiasi ja tukee aktiivista harrastamistasi. Erityisesti kaksikerrosrakenteisten lautojen valinta korostuu valikoimassamme, sillä ne tarjoavat merkittäviä etuja verrattuna yksikerrosrakenteisiin lautoihin.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista