SP Split multientry

Alkuperäinen hinta oli: 250,00 €.Nykyinen hinta on: 199,00 €.

20% Off

Voilen split hardwaren kanssa yhteensopiva laadukas alumiinirunkoinen side splitboardiin.

SKU: 3196
Koko

M, L, XL

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Luotettava splitboarding side

SP on valmistanut lumilautasiteitä jo pitkästi yli 10 vuotta. SP erottuu muista valmistajista taakse päin aukeavan high-backin myötä. Tämä tekee jalan saamisen siteeseen todella nopeaksi ja helpoksi. Rinteessä olet hissistä poistumisen jälkeen ensimmäinen mäessä ja leijan kanssa pystyt helposti saamaan jalan siteeseen ja kireälle yhdellä kädellä pitäen leijaa saman aikaisesti kontrollissa. Takaa aukeavan high backistä huolimatta SP:n siteissä on perinteisen siteen sträpit joten tuntuma siteessä on edelleen yhtä hyvä. Kaikissa malleissa on perinteinen räikkäkiristys nilkkasträpissä, mutta multientry siteissä tämä kiristys ja aukaisu on myös varvas sträpeissä mikä mahdollistaa siteen käytön perinteisellä tai takaa-aukeavalla tavalla. Tämän lisäksi SP siteissä on Micro Buckle joka löysää nilkkasträpin aina kun high back avataan. Tämä helpottaa jalan saamista siteestä ulos ja sinne takaisin laittamista merkittävästi. Tämän avulla saat jalan menemään siteeseen vaikka kengän pohjaan olisi jäänyt hieman lunta.

Vaikka SP omana merkkinään ei ole niin tunnettu on SP useiden tunnettujen merkkien sidevalmistaja. Näistä parina esimerkkinä GNU & Head. SP siteet ovat myös erityisen kestäviä. Olemme tuonut SP:tä maahan jo yli 5 vuoden ajan ja toistaiseksi ei ole yhtään takuutapausta ja varaosia on meiltä tilannut kaksi asiakasta.

SP split multientry on kevyt ja luotettava splitboard side kaikenlaisiin olosuhteisiin. Tällä siteellä on kevyt randota ylöspäin mutta silti sen kanssa voit laskeaa kova alaspäin. Siteisiin on saatavilla ylimääräiset cramponit jäisiä tilanteita varten. Cramponit on mahdollista kiinnittää näihin siteisiin ilman ylimääräisiä työkaluja. Multientry yhdistää SP:n takaa avattavan high backin ja perintesen siteen sträpien ominaisuudet yhteen pakettiin. Tällä siteellä voit tilanteen mukaa nvalita kummalla tapaa siteet laitat kiinni. Multientry mahdollistaa myös nopean varvas sträpin kiristämisen ja löysäämisen. Suosittelemme multientryä erityisesti paljon harrastaville ja kaikille jotka harrastavat paikoissa missä voi siteet joutua laittamaan jalkaan istualtaan (jyrkät rinteet ja offarit)”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista