Ulappa Fusion Aalto 10´6 x 32″ x 6″

475,00 

5% Off

Huippulaadukas versio perinteisestä allround laudasta

SKU: UF-Aalto106
Shark ja Ulappa lautojen toimitus on Suomessa arviolta huhtikuun aikana ja tilatut laudat toimitetaan heti niiden saavuttua.

Ulappa Fusion
2022 kauden uutuuslinja Ulappa Fusion tuo selkeästi kalliimmista huippulaudoista tutun double layer fusion rakenteen edullisempan hintaluokkaan. Ulappa Fusion on mallisto joka kestää niin painetta (max. 25psi) kuin painoa (kaikki mallit toimivat +100kg henkilön alla).
Ulappa Fusion Aalto 10´6 x 32” x 6”
Fusion Aalto 10´6 on yleislaudan maallistuma. Muoto, koko ja rakenne mahdollistavat käytännössä kaikenlaisen SUPpailun pois sulkematta mitään. Lauta on tarpeeksi helppo aloitteluun, mutta todella tukeva rakenne takaa sen, että fiilis ei latistu vuosienkaan harrastamisen jälkeen! Parhaimmillaan Aalto 10´6 on esimerkiksi perheen tai mökkikunnan käytössä jossa käyttö ja käyttäjät vaihtelevat, mutta pysyvät painon puolesta pääasiallisesti alle 100kg. HUOM! Laudan kantavuus on 190kg, mutta lajin helppoon omaksuntaan suosittelemme tätä kokoa n. 80kg saakka. Maksimaalista vakautta haettaessa suosittelemme Ulappa Fusion Aalto 11´x 34” x 6” mallia.
Ulappa Fusion paketissa mukana
Ulappa SUP-lauta
3-osainen alumiinimela
SUP-pumppu
Karkuremmi
Reppu
Pilli
Paikkaussarja
Suomenkielinen SUP-ohje
Mikäli et ole varma, että mikä lauta sinulle sopii niin ota yhteyttä! Olemme lajin pitkän linjan aktiivisia harrastajia ja osaamme varmasti auttaa ja tukea sinua oikean laudan valinnassa.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top