Leijasurf-kurssit Helsinki ja Hanko
Hyppää tuulen vietäväksi ja tule kanssamme oppimaan leijasurffauksen salat!

Leijasurffaus on uskomattoman hieno tapa nauttia tuulesta ja merestä. Etelä-Suomesta löytyy useita loistavia paikkoja harrastamiseen ja lajin oppimiseen. Kokeneet kouluttajamme tuovat sinut lajiin nopeasti ja turvallisesti.

Helsinki, Hanko ja Pori
Järjestämme kurssit aina siellä, missä olosuhteet ovat parhaat. Helsingissä voimme aloittaa kurssin turvallisuus ja teoriaosuudella sekä leijan käsittelyharjoittelulla. Sopivilla olosuhteilla kurssi voidaan viedä myös loppuun Helsingissä. Yleensä kuitenkin kurssin action osuus järjestetään joko Hangossa tai Porissa (Poriin lähdemme yleensä viikonlopuksi, kun olosuhteet osuvat sinne täydellisesti). Silti kurssipaikka valitaan aina yhdessä oppilaiden kanssa myös aikataulujen mukaan.

Milloin kurssit rullaavat?
Periaatteessa kurssit pyörivät ympäri vuoden. Tietysti kesän ja talven välissä on aina pätkät, jolloin joko vesi on liian kylmää tai se ei ole vielä jäätynyt. Näinä aikoina keskitymme turvallisuus-, teoria- ja välinepuoleen sekä leijan peruskäsittelyyn. Sitten kun vedet ovat lämmenneet tai jäät vahvistuneet, mennään action osuuteen. Kurssipäivät sovitaan aina kouluttajan kanssa, eli meillä ei ole tietyt päivät ja kellonajat käytössä, silloin mennään kun kelit on päällä 🙂.

Halutessasi voit liittyä kurssilaisille tehtyyn Whatsapp-ryhmään. Täällä kouluttajamme infoavat jatkuvasti sopivista kurssipäivistä, ja pysyt hyvin ajantasalla, milloin treenailu olisi mahdollista.

Mikä kurssipaketti minulle?
Jo talvella aloittaneille leijahiihtäjille suosittelemme lumelta vesille. Tällä n. 2h kestävällä kurssilla keskitymme talvella opittujen taitojen siirtämisestä veteen. Tutustu lumelta vesille kurssiin täällä.

Mikäli olet ensimmäistä kertaa lajin parissa suosittelemme leijasurffauksen peruskurssia. Tällä keskimäärin 8h kestävällä kurssilla saat kaikki tiedot ja taidot lajin jatkamiseen itsenäisesti. Oppiminen on kuitenkin yksilöllistä, joten peruskurssi kestää sen mitä kestää, ja on valmis vasta, kun kouluttaja voi päästää sinut jatkamaan itsenäisesti. Peruskurssi jakaantuu yleensä kahdelle tai useammalle päivälle. Tutustu peruskurssiin tarkemmin täältä.

Kokeneemmille harrastajille tarjoamme jatko-opetusta. Tarjolla on esimerkiksi strapless ajon peruskurssi.

Lisäksi jos haluat kehittää ajotaitoja ja saada hypyt nousemaan, ovat Enzo ja Lorenzo Suomen kovimmat big air kuskit, ja heidän avulla saat varmasti homman nousemaan uusiin korkeuksiin.

Ketkä Etelä-Suomessa kouluttavat?
Leijasurf-kurssit Helsinki ja Hanko – kesällä vastaavat kouluttajat ovat Enzo Accorsi ja Lorenzo Dotson-Smith. Molemmat ovat äärettömän kokeneita harrastajia ja kouluttajia. Enzolla on mm. hallussa Suomen ennätys korkeimmassa hypyssä. Hangossa ja Porissa kouluttajana toimii myös Tapani Smått.

Kuinka varata?

Järjestämme joka tiistai leijasurffauksen virtuaalisen teoriakurssin. Tällä n. 2½ tuntia kestävällä kurssilla käydään läpi lajin varusteet, olosuhteet ja muut turvallisuuteen liittyvät asiat. Tämän jälkeen sinut ohjataan paikalliseen whatsapp tai telegram ryhmään jossa sovitaan ajat käytännön kursseille.

  • Leijasurf-kurssit Helsinki ja Hanko