Duotone Slick 2023

625,00 735,00 

33% Off

Suositun Slick SLS wingin seuraaja.

SKU: 42230-3520
Koko

3m, 3.5m, 4m, 4.5m, 5m, 5.5m, 6m, 6.5m

Duotone Slick 2023: Uudempi ja paranneltu versio todella suositusta Slick SLS wingistä

Duotone Slick 2023 on suositun Slick SLS siiven seuraaja, joka tuo mukanaan merkittäviä parannuksia verrattuna edeltäjäänsä. Tämä siipi on suunniteltu tarjoamaan entistä parempaa suorituskykyä ja käyttömukavuutta, säilyttäen samalla edeltäjänsä tunnetun keveyden ja monipuolisuuden.

Mini Boom: Vapaus ja tarkkuus wingfoilauksessa

Duotone Slick 2023 käyttää edeltäjiensä tapaan kahvojen sijasta Duotone miniboomia eli 125cm pitkää puomia.

Mini Boomin Edut:

  • Rajattomat käsien sijoittelumahdollisuudet: Mini Boom antaa kuskille vapauden sijoittaa kätensä minne tahansa puomilla, mikä mahdollistaa intuitiivisen ja mukautuvan ohjauksen.
  • Suora ohjaus: Mini Boomin avulla Slick 2023 tarjoaa suoran ja välittömän ohjauksen, mikä tekee siivestä erittäin reagoivan ja helpottaa tarkkojen liikkeiden suorittamista sekä siiven pumppausta liikkeelle lähdettäessä.
  • Monipuolisuus: Mini Boom tekee siivestä ihanteellisen sekä freeride- että freestyle-käyttöön, tarjoten kuskeille mahdollisuuden nauttia wingfoilauksesta erilaisissa olosuhteissa ja eri tasoilla. Myös aaltokuskit, eritisesti sitä opetellessa pystyvät keskittymään puomin ansiosta aaltoihin paljon paremmin.
  • Helppo käyttö: Mini Boomin ansiosta Slick 2023 on helppo koota ja purkaa, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan matkustettaessa ja säilytettäessä.

Puomin edut kahvalliseen siipeen ovat ilmeiset, mutta kun aletaan miettimään, että mitä puomista on haittaa, on lista paljon lyhyempi. Olemme kirjoittanut artikkelin jossa käymme syvällisemmin läpi kahvojen ja puomin eroa toisiinsa. Lue artikkeli täältä 

Uudistukset ja parannukset:

  • Paino ja Käsittely: Vaikka 2023 versio on painoltaan samassa luokassa kuin Slick SLS, se tuntuu käsiteltäessä keveämmältä, mikä tekee siitä entistä miellyttävämmän käyttää.
  • Alavääntö: Duotone Slick 2023 tarjoaa paremman alaväännön, mikä tarkoittaa, että samalla koolla pääsee liikkeelle hieman keveämmässä tuulessa kuin aiemmin.
  • MOD3 Canopy: Uusi MOD3 canopy materiaali parantaa siiven suorituskykyä, tarjoten lisää voimaa, paremman alaväännön ja suoran vasteen johtuen sen vähäisestä venymisestä. Siipi siis pysyy alkuperäisessä muodossaan entistä pidempään
  • Profiilin Syvyys: Syvempi profiili lisää nostetta ja tekee voiman voiman tuotosta tasaisemman, mikä tarjoaa anteeksiantavan ajotuntuman ja tekee siivestä helpon ja intuitiivisen kuskeille eri kokemustasoilla ja erilaisissa tuuliolosuhteissa.

Tekniset Tiedot:

  • Koot: 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0

Haluatko täyden paketin?

Slick 2023 sisältää pelkän siiven. Valikoimistamme löydät siihen sopivan puomin, karkuremmin ja pumpun. Mikäli olet lajin alussa tai haluat mistä tahansa syystä apua niin ota toki meihin yhteyttä niin käydään läpi ja rakennetaan sinulle täydellinen kattaus

Kenelle Se Sopii: Duotone Slick 2023 on suunniteltu freeride- ja freestyle-wingfoilajille, jotka arvostavat keveyttä, monipuolisuutta ja suorituskykyä. Se on ihanteellinen valinta niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille, jotka haluavat parantaa taitojaan ja nauttia wingfoilauksesta erilaisissa olosuhteissa.

Duotone Slick 2023 on kehitetty vastaamaan wingfoilajien kasvaviin vaatimuksiin, tarjoten parannettua suorituskykyä, keveyttä ja käyttömukavuutta. Se on täydellinen valinta ratsastajille, jotka haluavat nauttia vapaudesta ja jännityksestä, jonka wingfoil tarjoaa.

Alla esittelyvideo Duotone SLiCK SLS siivestä. Hyvin monet yleiset asiat siivestä pätevät myös tähän uudempaan versioon

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista