Flysurfer Sonic4

Flysurfer Sonic4 tarjoaa todella kovaa suorituskykyä kesään ja talveen, kovaa ajoon tai korkealle lentoon!

SKU: FKSO415001
Koko

15

Flysurfer Sonic4 on suunniteltu tarjoamaan leijalautailijoille huippuluokan suorituskykyä ja uskomattomia hyppyjä. Tämä suljettu patjaleija yhdistää kevyen ja virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta erinomaisen ketteryyden ja nopeuden. Sonic4 on täydellinen valinta edistyneille harrastajille, jotka haluavat kokea adrenaliinitäyteisiä seikkailuja ja rikkoa ennätyksiä.

Flysurfer Sonic4 ominaisuudet:

  • Suorituskykyinen muotoilu: Kevyt ja virtaviivainen, maksimoi kryssikulman sekä nopeuden, mutta silti käyttäjäystävällisesti
  • Voimakas nosto ja pitkät hypyt: Tarjoaa uskomattoman hyppykyvyn ja pitkiä hyppyjä.
  • Koot: Saatavilla useissa eri ko’oissa: 6 / 8 / 10 / 12 / 15 / 18.

Ari “Everyday” Piiraisen kokemukset:

Ari suosittelee Flysurfer Sonic 4:ää sen helppokäyttöisyyden ja stabiilisuuden vuoksi. Hän korostaa Sonicin erinomaista kryssikulmaa ja vetovoimaa, erityisesti tunturivaelluksissa. Sonicin laaja depo-alue tekee siitä ihanteellisen valinnan kokeneemmille harrastajille, tarjoten turvallisuutta äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Suositeltu puomi:

Suosittelemme käyttämään Flysurfer Sonic4 leijan kanssa Kiteattitude Scandinavian edition puomia, joka tarjoaa optimaalisen hallinnan ja mukavuuden.

Lisätietoja ja arvostelut:

Kenelle Flysurfer Sonic 4 sopii:

Flysurfer Sonic4 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät suorituskykyistä ja monipuolista leijaa. Sen helppo nosto ja vaikuttava hyppykyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin rentoon leijalautailuun kuin aktiiviseen hydrofoilaukseen.

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista